Golf - 9 en 18 holes

Golf is een prachtige sport voor iedereen, maar met name voor mensen met Parkinson. Het stimuleert het concentratievermogen, de fijn motoriek en men is lekker buiten in de natuur. Vaak op de meest mooie plaatsen. Deze sport is mateloos populair aan het worden en terecht. The Parkinson Games mag gebruik maken van een unieke qualifying 9 holes golfbaan midden in de stad Eindhoven. 

Coördinator

Hans Gruijters (en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Locatie

Technische Universiteit Eindhoven.
J.C. Dirkxpad 1
5631 BZ   Eindhoven

Klik hier voor de plattegrond

Procedure

Programma

9 holes wordt gelopen op 05aug22

18 holes wordt gelopen op 06aug22.

Communicatie over kwalificatie

Training

Er worden in de aanloop naar The Parkinson Games golf (benefiet) wedstrijden en golf clinics gehouden op diverse golfbanen in Nederland. Dit Nederlandse programma zal binnenkort ook hier worden gepubliceerd. Heeft u ook een wedstrijd of clinic te melden dan kunt u een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen en zullen wij dit ook hier plaatsen. Natuurlijk kan er ook worden getraind op de baan waar de wedstrijd wordt gespeeld.